,,Un destin la răscruce” – Episoadele 11-15 (7-11.09.2015)

       Episodul 11 (luni, 7.09.2015)

,,Neriman intervine pentru că Șinasi este gata să-l ia la bătaie pe Macit și îi spune primului să plece de acolo. După ce este evident că ea este cu Macit, Șinasi pleacă, nu înainte ca bogătașul să-i spună că el nu mai are ce căuta, că nu mai are loc în povestea asta. Dar și lui Macit Neriman îi spune același lucru, să plece că ea nu vrea să se mai întâlnească cu el pentru că nu are încredere în iubirea lui. Macit pleacă la birou unde are o discuție cu Onur, pe tema așa-zisei relații cu Pelin, acesta recunoscând că era o prefăcătorie, apoi începe să-i demonstreze că el, Macit, este egoist și că de fapt, nu prea se gândește la cei dragi..”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/08/un-destin-la-rascruce-episodul-11.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

     Episodul 12 (marți, 8.09.2015)

,,Macit și Neriman discută în contradictoriu, ea neștiind de ce se află el acolo. Apare Inci iar Macit i se adresează cu apelativul „mamă”, explicându-i lui Neriman că ea este mama lui și o cheamă Arcaoglu, dar nu folosește acest nume ca pictoriță. Atunci, Neriman înțelege greșit totul și se exprimă dur spunând că ea nu are nevoie de o bursă dată la intervenția cuiva – a lui Macit, crede ea – ci doar dacă ar fi avut talent. Pleacă luându-și mapa cu lucrări lăsându-i perplex pe amândoi, mamă și fiu, Inci comentând că e o fată dificilă. Șinasi tocmai intrase să o caute, pentru că-și uitase mapa de lucru la el, și îl vede pe Macit ieșind în grabă și intrând în mașină…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/08/un-destin-la-rascruce-episodul-12.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

    Episodul 13 (miercuri, 9.09.2015)

,,Neriman observă prea târziu că Macit era cu adevărat într-o ședință. Partenerii de afaceri se ridică de la masă și spun că anulează contractul. După ce aceștia ies, Macit închide ușa și o ceartă pe Neriman pentru gestul făcut. Ea vrea să spună că el i-a dat mesaj pe telefon dar Pelin intervine și n-o lasă să-și termine fraza. Macit, de furie, nu este atent la acest amănunt și enervat de faptul că au pierdut o afacere de milioane de dolari îi spune lui Neriman să nu mai vină niciodată pe la firmă că n-o să mai fie primită înăuntru…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-13.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

     Episodul 14 (joi, 10.09.2015)

,,Neriman nu are încredere în Macit și încă nu este convinsă că deși aparțin unor două lumi foarte diferite, ei doi pot avea un viitor comun. Când vine Inci, îi pune în vedere să nu-i deranjeze elevii, apoi Macit pleacă, iar maică-sa îl sună să-i spună să nu mai vină pe la atelier pentru Neriman. Înainte de asta, Neriman cere voie să refacă desenul, și atunci ea observă că Macit i-a lăsat pe spatele foii de desen un mesaj cu ora și locul de întâlnire, la un restaurant celebru din Istanbul…”

Restul descrierii aici.

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

     Episodul 15 (vineri, 11.09.2015)

,,Șinasi refuză colaborarea cu Pelin, apoi Neriman are ocazia s-o umilească pe verișoara ei, așa cum a făcut și ea alte dăți. Neriman îi spune că Macit nici nu are ce vedea la ea decât simplitate și prost gust în atitudine. Odată plecați din firmă, cei doi foști prieteni se ceartă încă odată. Pentru prima dată Neriman începe să gândească altfel, să-și dorească să scape de a fi inferioară. Și vrea să facă asta prin a schimba regulile din viața ei. Pelin, rănită în amorul propriu, vorbește cu Duygu despre cum e văzută ea de cei din afară…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-15.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

liu6U0

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s