,,Un destin la răscruce” – Episoadele 16-20 (14-18.09.2015)

    Episodul 16 (luni,14.09.2015)

,,În stradă se află Neriman, Pelin, Șinasi, Macit și Cihan. Pelin o rănește pe Neriman spunându-i că după ce Macit o va părăsi, nimeni n-o va mai dori și va fi singură, iar Macit și Șinasi sunt gata-gata să se ia la bătaie, deși Neriman intervine între ei doi. Cea care pune capăt acestei adunări ciudate este Șaika. Ea vine repede să anunțe că Faiz se îndreaptă spre ei. Atunci Neriman îl roagă din suflet pe Macit să plece. Atât el cât și Pelin se urcă în mașini și dispar în noapte…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-16.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

ZxXdpK6

   Episodul 17 (marți, 15.09.2015)

,,Selim cere permisiunea să discute cu Neriman și ei doi merg într-o cameră, dar restul familiei ascultă de pe hol tot ce discută. Selim îi spune că la un moment dat tatăl lui și al mamei ei, Nazan, a lăsat un testament în care împărțea averea jumătate și jumătate, copiilor lui, dar după aceea a anulat acel act și i-a lăsat totul lui. El acum vine să repare cât se poate această greșeală. Neriman se supără și îi spune că vrea totul înapoi, inclusiv durerea și lacrimile mamei ei, apoi zice că n-o să uite niciodată că el a venit să cumpere trecutul. Selim pleacă rănit de aceste vorbe dar nu va renunța la ideea de a-i da înapoi averea cuvenită lui Neriman, gest pe care el îl face pentru sora lui moartă, în primul rând…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-17.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

   Episodul 18 (miercuri, 16.09.2015)

,,Cihan, Șaika și Șinasi intră în casă iar Neriman îl întreabă pe Macit ce caută acolo. El se supără și ea îi închide ușa în nas. Pe drum către cartierul Harbiye îi este ciudă că iubita lui e în casa lui Șinasi. Pelin îl sună și el îi răspunde nervos dar ea îl roagă să o ajute cumva, cu o vorbă bună, pt că ele l-au părăsit pe Selim. Se întâlnesc pe malul Bosforului și Pelin joacă o carte mare, a victimei, a celei rămase fără nimeni alături. Lui Macit i se înmoaie inima și o îmbrățișează. Ajuns acasă, îi dă o anumită dreptate lui Inci și îi spune că pentru toate câte le dorește, este încă devreme…”

Restul descrierii aici.

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

    Episodul 19 (joi, 17.09.2015)

,,Pelin îi propune lui Șinasi să se alieze și fiecare să-și ia ceea ce iubește înapoi. Șinasi ezită dar nu uită să-i spună lui Pelin să nu cumva să-i facă vreun rău lui Neriman, iar Pelin răspunde că tocmai pentru că nu-i pasă de ea, nu va avea nici un fel de milă. La cofetărie, Cihan trebăluiește iar șeful lui, Cemal, și Gulter îi spun să stea acasă în concediu medical o săptămână. El nu are încotro și se duce acasă apoi o sună pe Șaika, dar ea nu are chef de el. Onur îi pune în vedere Șaikăi să aibă grijă ce face că lui nu-i place de ea. Atunci Șaika se duce la Selim și îi spune că ea este verișoară cu Neriman și că stă în aceeași casă cu ea, apoi îl minte că Neriman n-a acceptat moștenirea numai din cauza lui taică-său. Cihan, care dacă tot e în concediu n-are ce face pe acasă, se duce la firmă și se întâlnește cu Macit căruia îi mulțumește pentru că i-a salvat viața…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-19.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

    Episodul 20 (vineri, 18.09.2015)

,,Neriman este distrusă pentru că are impresia că totul s-a terminat. Pe când Gulter și Fahriye sunt preocupate să știe de unde are Șinasi atâția bani, Neriman pleacă hotărâtă la firmă pentru că Macit îi dă mereu ton de ocupat. Acolo el îi spune că nu trebuie să-i dea socoteală pentru trecutul lui, care-i aparține, că viitorul este al lor. Apoi îi dă o lecție demonstrându-i că este greu să poți cu adevărat să iubești și să ai încredere în cineva. O ține de mâini apoi i le lasă brusc jos, privind-o foarte grav. Pelin deschide ușa, iar Macit spune că oricum Neriman pleca. Ea iese din birou devastată de durere, Macit se întoarce cu spatele și mustăcește în timp ce Pelin închide ușa lăsând-o pe Neriman pe dinafară. După ce termină treburile la firmă, Macit o incită pe maică-sa la o discuție, apoi o rănește spunându-i că-i înțelege atitudinea din moment ce ea nu a fost niciodată îndrăgostită…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-20.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s