,,Un destin la răscruce” – Episoadele 21-25 (21-25.09.2015)

     Episodul 21 (luni, 21.09.2015)

,,Fahryie insistă ca Șaika să-i spună cine erau cei care o urmăreau și care i-au înjunghiat fratele, dar ea nu se pierde cu firea. Cei cinci care s-au întâlnit la intersecție se duc fiecare în drumul său, dar Macit îi spune lui Cihan că dacă mai vine pe la firmă să treacă pe la el că are să stea de vorbă amândoi. Șinasi se arată iritat de chestia asta, dar Cihan îl liniștește că el fusese la Șaika, și de aceea s-au văzut pe holuri…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-21.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

   Episodul 22 (marți, 22.09.2015)

,,Cihan îl pune pe Nihat să-i ceară scuze Șaikăi apoi îi spune că ei nu vor accepta aceste scuze și îl alungă de acolo. Șaika, impresionată, îl îmbrățișează pe Cihan. La micul dejun Inci și Kerim vorbesc despre noile schimbări de direcție în familia lui Pelin iar ea se întreabă cam câte știu ei despre posibilul lor faliment sau despre faptul că s-a discutat despre dezmoștenirea lui Macit. Când fiul lor apare la masă discuția alunecă și la faptul că el habar nu are ce se petrece la firmă, că șefa este Pelin, apoi Kerim pomenește despre o mare dragoste pierdută de Inci și pleacă din sufragerie. Inci simte nevoia să-i povestească lui Macit despre asta, dar el nici nu vrea să audă. Apoi o sună pe Neriman care rămăsese la cofetăria Cemal cu prietenii, iar când ea îi răspunde, Șinasi îi aducea un pahar de ceai spunând că nu este prea tare. Macit o ia la întrebări cu privire la prezența ei lângă Șinasi, dar Neriman spune că amândoi ar trebui să vorbească mai târziu când se vor mai calma…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-22.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

    Episodul 23 (miercuri, 23.09.2015)

,,Neriman rămâne cu el câteva minute afară, apoi stabilesc ca a doua zi să meargă la atelier împreună. Dimineața, Ruya vine cu un contract la semnat la Șinasi și pleacă să ia micul dejun amândoi, Faizal trimite o cutie cu diverse acte lui Selim prin Duygu, iar Cihan o însoțește pe Șaika o bucată de drum, ca s-o apere de Nihat. La birou, Șaika primește un nou pachet de la Nihat, o mască de clown cu lacrimi de sânge proaspăt pe ea, împachetată în hârtie neagră…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-23.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

   Episodul 24 (joi, 24.09.2015)

,,Neriman o invită pe Duygu sus, în camera ei. În pachet este un album cu poze pe care ea nu le mai văzuse până atunci, cu mama ei, cu bunicii, cu ea când era mică. Macit visează că se duce s-o aștepte pe Neriman la atelier, ea iese fericită, el zâmbește, apoi ea trece pe lângă el și se duce în brațele lui Șinasi. Macit se trezește transpirat … În sufragerie Inci și Kerim discută în contradictoriu, ea trecând de partea fiului ei spunând că s-a săturat de eșecurile lui Kerim puse în spinarea lui Macit. Pelin vine pe la ei, așa dimineață, spunând că n-a mai avut răbdare să aștepte ca Macit să ajungă la birou, și îi pune pe masă mapa cu pozele de la shootingul din ziua precedentă…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-24.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

    Episodul 25 (vineri, 25.09.2015)

,,Macit este la spital cu Inci, Ozgun și Pelin. Deocamdată nu se cunoaște starea lui Kerim dar va suferi o intervenție chirurgicală. Neriman stă de vorbă cu Faiz și îi spune adevărul, dar și că a fost cerută în căsătorie. Faiz înțelege că fiica lui se întâlnea de mai multă vreme cu acest Macit (Neriman nu-i spune care este numele de familie). Cu toate acestea o pedepsește și n-o mai lasă la atelier, apoi, auzind-o că vorbește cu el, îi ia și telefonul spunându-i că dacă este cazul va vorbi doar în prezența lui…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-25.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s