,,Un destin la răscruce” – Episoadele 26-30 (28.09-2.10.2015)

Episodul 26 (luni, 28.09.2015)

,,Macit îi spune lui Inci că acceptă căsătoria cu Pelin, dar să nu-și facă nimeni iluzii, va fi o căsătorie doar pe hârtie, și va dura doar până lucrurile intră în normal. Faizal o anunță pe Pelin despre schimbarea lui Macit, iar ea se bucură că-și poate pune în aplicare planurile de răzbunare. Macit reușește s-o vadă pe Neriman tot cu ajutorul lui Fahriye, vrea să-i spună despre căsătoria cu Pelin dar ea este atât de fericită și vorbește despre viitorul lor împreună încât el nu poate să-i spună deocamdată nimic…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-26.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

    Episodul 27 (marți, 29.09.2015)

,,Acasă la Inci și Kerim, lumea începe să plece pentru că deja este târziu. Faizal o jignește pe Inci spunându-i că își bat joc de toată lumea, dar Macit nu a răspuns la nici un apel, nici ei nu știu ce-i cu el și unde se află. Faiz și familia lui pleacă și ei acasă, Neriman încercând să ascundă urmele dezastrului din sufletul ei. Pelin crede că Macit nu va veni, astfel că ea consideră logodna anulată. Îi adună pe toți musafirii rămași în jurul ei să-i anunțe că logodna se anulează, dar apare Macit, trist. Neriman plânge în camera ei și își amintește despre colierul cu cele două lumi. Îl desface și îl ia de la gât. După aceea intră Șaika și cele două verișoare stau de vorbă, Șaika fiind un pic dură, ca s-o readucă pe Neriman cu picioarele pe pământ. Macit și Pelin fac schimb de inele, dar el e foarte absent la tot ceea ce se întâmplă, uneori privind în sus ca și cum ar implora cerul să-i deschidă o altă cale…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-27.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Episodul 28 (miercuri, 30.09.2015)

..Faiz înțelege că Neriman știa că iubitul ei este partenerul lui Selim, pe care el îl urăște. Faiz vrea să plece dar Macit insistă să discute în particular. Văzând aceasta, Pelin îl întreabă pe unchiul ei dacă știe că recent ea și Macit s-au logodit? Faiz rămâne perplex apoi intervine Selim care aproape îl dă afară de acolo, spunându-i că nu mai are ce să caute pe ușa firmei vreodată…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-28.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Episodul 29 (joi, 1.10.2015)

,,Neriman recunoaște că îl iubește cu o dragoste uriașă dar vrea să scape de acest sentiment, pentru că s-a săturat de insulte și pentru că el este logodit cu Pelin. Macit îi spune că va face tot ce-i stă în putere să aibă un viitor împreună și logodna lui să fie temporară. După aceea Neriman revine lângă Fahriye și o roagă să nu mai facă așa ceva pentru că ea vrea să-l uite pe Macit. ..”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-29.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Episodul 30 (vineri, 2.10.2015)

,,Faiz deocamdată nu-i dezvăluie lui Gulter numele celui ales de el, dar Gulter nu la asta se gândește, ci la faptul că dacă Neriman nu-l vrea, va fi toată viața nefericită. Faiz pleacă la școală să vorbească cu Șinasi. La firmă, Selim o cheamă pe Șaika s-o roage să aleagă un cadou special pentru Faizal dar chiar atunci ea intră în birou, supărată că Selim a permis ca Inci să lucreze acolo, ea bănuind că familia Arcaoglu pun la cale ceva. Pe Kerim îl caută un anume Erdinc iar el o roagă pe secretară ca dacă acest om mai sună, să nu-i facă legătura…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-30.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s