,,Drumul lui Emir” – Episodul 8

,,Yavuz și Engin stau de vorbă când sună la ușă. O angajată deschide și rămâne încremenită. Yavuz vine la ușă și-l zărește pe Emir care este ud leaorcă și disperat. Este cât pe ce să-i spună ce s-a întâmplat, dar apare Guneș în pragul ușii. Engin salvează situația spunând că Emir a avut un accident cu yachtul și-i consideră vinovați. Acesta pleacă, însă mafiotul este oarecum confuz. Guneș intrase tiptil în casă(și fusese văzută de Engin) și s-a dus în camera ei pentru a se schimba de hainele ude.

1

În dimineața următoare, Emir îi povestește lui Koray cele întâmplate. Emir a răcit și stă în casă. Polițista Can se oferă să-i ducă niște hârtii pe care trebuie să le semneze, fiind îngrijorată de starea lui. Guneș se găsește cu Engin și-i mulțumește pentru ajutorul acordat. Acesta a vrut s-o convingă că pentru ea poate fi atât crud, nemilos, cât și mărinimos.

2

Can îl găsește pe Emir tușind și-l pune să stea în pat, în timp ce ea îi va prepara un ceai care-l va pune pe picioare imediat. Guneș sună la ușă și-i deschide Can care-i spune că Emir doarme, fiindcă e bolnav. Emir și-a revenit imediat , însă nu află că a venit Guneș la el. Hande este disperată, întrucât clienții anulează comenzi și se apropie de faliment. Guneș se hotărăște să lucreze cu Emir și merge la acesta la club.

3

Can nu o privește cu ochi buni pe domnișoara Sancaktar. Yavuz vine la club în legătură cu accidentul. Guneș se ascunde și are o schimb dur de replici cu șefa securității. Întâmplarea se sfârșește cu bine fără ca mafiotul să afle că sora sa lucrează la club.

4

Guneș stă de vorbă cu Hande, mărturisindu-i cum este privită de Emir. Gulsum îi prepară un ceai lui Pinar și-i pune narcotice în el. Gulsum se duce după zahăr și când se întoarce îl vede pe Kaan bând din ceai. Aruncă cana și începe s-o lovească pe dădacă. Kaan plânge și face spume la gură.

5

Can îi spune lui Emir că Guneș reprezintă un pericol, iar el îi răspunde că nu simte nimic pentru ea înafară de remușcări. Guneș aude discuția și pleacă tip-til fără a fi observată. Gulsum, Hatice și Pinar îl duc pe băiat la doctor. Hatice bănuiește că ceva este în neregulă cu fiica sa.

6

Sanem se duce la biroul lui Hande și o amenință să aibă grijă, fiindcă Yavuz este în palmele ei și că îl poate întoarce împotriva ei. Yavuz aude totul, însă Sanem nu-l vede și pleacă. Hande este satisfăcută și-i spune mafiotului să-i fie frică de ea.

7

Gulsum stă de vorbă cu doctorul și-i spune că băiatul i-a luat din greșeală din pastile. Koray vine la spital și Gulsum îl minte și pe el. Apoi merg cu toții acasă. Koray vede zgârietura de pe fața dădacei, iar Gulsum îi spune că Pinar s-a comportat toată ziua ca o nebună și că s-a zgâriat singură. Hatice are de gând să afle adevărul ascuns de fiica sa.

8

Guneș merge la Engin, îi ia inelul din buzunar și și-l pune pe deget, spunându-i că acceptă să se căsătorească cu el. Engin este foarte fericit. Hande vorbește cu Emir, iar el îi mărturisește că nu simte nimic pentru Guneș. Yavuz merge la casa în care stă Sanem și gonește oamenii veniți pentru a schimba mobila. Mafiotul îi spune că nu are voie să schimbe un cui în casa aia și că ea trebuie să-și vadă lungul nasului. Ajuns acasă Yavuz află de căsătorie și se bucură foarte tare.

9

La primele ore ale dimineții, Sanem se duce la Emir acasă cu un dosar plin cu informații despre Yavuz și dovezi. Emir este bucuros că a aflat anumite lucruri, însă nu vrea s-o plătească pe Sanem ca să-i sape groapa mafiotului. Aysun vine cu fiul ei ca s-o ia cu mașina pe Zeynep și se găsește cu Sanem, iar apoi face cunoștință cu iubita fiului ei.

10

Guneș merge la birou și primește un dosar de la Hande. Aceasta îi vede inelul și rămâne uimită. Apoi află de căsătoria cu Engin. Guneș pleacă cu mașina și este urmărită de viitorul ei soț.

11

Hande este nemulțumită, deoarece Koray  îi acordă prea multă atenție lui Pinar. Guneș intră în clubul lui Emir, fapt ce-l înfuriază pe Engin. Emir observă inelul de pe degetul ei și-i urează casă de piatră. Amândoi sunt triști. Engin plănuiește vandalizarea clubului. După închiderea clubului, când nu mai rămâne nimeni, oamenii lui  Engin distrug tot ce era înăuntru. A doua zi, Guneș vine la club și este uimită de ce găsește. Can îl acuză pe Yavuz, însă Guneș e sigură că fratele ei este nevinovat.

12

Aysun merge la buticul Larei pentru a discuta cu ea despre Can și Zeynep. Emir bănuiește că Engin e vinovat. Guneș merge la firmă la fratele ei  care o convinge că nu este implicat în cazul clubului lui Emir. Engin plănuise ca în momentul în care Yavuz ar fi plecat de la firmă să fie împușcat. Însă mafiotul este însoțit de sora sa, iar Engin nu reușește să anuleze planul la timp. Din fericire, frații Sancaktar scapă nevătămați. Yavuz își dă seama că Emir nu este implicat.

13

Guneș stă în curte gânditoare. Emir s-a strecurat acolo pentru a  o convinge că nu el a atentat la viața lor, iar ea îl crede. Emir îi taie calea lui Engin și au un schimb de replici dure. Sanem programează o întâlnire cu Engin și-i arată dosarul. Acesta îi dă un cec în schimbul lui pentru a-l avea la îndemână în caz că va dori ,,vreodată” să-i facă rău prietenului său. Pinar își amintește că a fost zgâriată pe față de Gulsum, dar este confuză. Hatice vorbește cu dădaca și-i recomandă să nu se bage între Koray și Gulsum. Apoi o surprinde pe fiica sa când îi turna ceva în băutură lui Pinar.

14

Hande încearcă să-l convingă pe Emir că el și Guneș se iubesc și că ar trebui să fie împreună, însă el este foarte încăpățânat. Aysun merge la un bijuterier dorind să vândă un colier extrem de scump. Acolo se afla și Sanem care vrea să i-l cumpere și s-o umilească. După un schimb de replici, Aysun îi dă o palmă, iar Sanem cade lovindu-se cu capul de masă.

15

Guneș merge la farmacie și cumpără un test de sarcină. Yavuz se trezește în biroul său cu Emir care dorește să discute ceva cu el..

Și astfel se termină acest serial minunat!

16

Sper să vă placă 🙂

Episodul poate fi urmărit cu subtitrare aici(este împărțit pe bucățele) :  https://www.youtube.com/channel/UCi3dq78YUhJLl1BxP_gfcAg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s