,,Furtună pe Bosfor/Paramparca” – Prezentarea serialului+ Episoadele 1-4

  Prezentarea serialului aici

  Episodul 1 (luni, 5.10.2015) 

,,Două femei însărcinate, care nu se cunosc una cu alta, sunt aproape să nască. Una dintre ele, Gulseren Gulpinar, care trăiește într-un cartier modest din Istanbul, în casa cumnatei sale, este lovită de o mașină pe când se întorcea de la cumpărături. Acest accident îi provoacă nașterea și este dusă de urgență la cel mai apropiat spital, direct în sala de nașteri. Dilara, soția lui Cihan Gurpinar, om de afaceri de succes, deținătorul mai multor restaurante și cafenele, este în mașină, intrată deja în travaliu. Șoferul spune că nu mai are timp să ajungă la spitalul privat unde trebuia să nască Dilara, din cauza traficului, și rulează către cel mai apropiat spital de stat, întâmplător același unde se află deja Gulseren pe masa de nașteri…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/furtuna-pe-bosfor-rezumat-episodul-1.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

  Episodul 2 (marți, 6.10.2015) 

,,Cansu auzind că nu este fiica Dilarei și a lui Cihan se pierde cu firea și imediat fuge din casă luând un taxi și ducându-se la ferma unde se află calul ei, Amber. Cihan bănuiește că acolo se va duce și o ajunge din urmă încercând s-o convingă că ea este fata lor, indiferent cine-i sunt părinții biologici, că ei au crescut-o și că nimic nu o poate despărți de familia lor. După ce o aduce acasă, Dilara hotărăște că nu mai trebuie discutat acest subiect de nici unul din membrii familiei, dar Cihan, Cansu și Ozan nu sunt de acord că asta rezolvă problema. Cansu o înfruntă, la masă, și îi spune că ea vrea să-și cunoască părinții cei adevărați, enervând-o pe Dilara care de tensionată ce este, sparge un pahar…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/furtuna-pe-bosfor-rezumat-episodul-2.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

  Episodul 3 (luni, 12.10.2015) 

,,Ca o consecință a acestei întâlniri prelungite, care are loc în timpul serviciului ei, Gulseren va fi iar concediată pentru că i-au trebuit 12 ore ca să livreze tortul la client.
Seara, Cihan o sună pe Gulseren și îi mai cere o întâlnire, rugând-o să-i aducă poze cu Hazal, pe care le va copia pe telefonul mobil. După aceea, Cihan discută cu Dilara și îi spune că Cansu și-a găsit mama, dar și ei fiica lor adevărată. Dilara este iritată iarăși, pentru că nu ar fi dispusă s-o dea pe Cansu. După ce se potolește, Cihan îi spune că a invitat-o pe femeie împreună cu Hazal pe la ei. Dilara spune că n-o interesează chelnerița, ci doar fata…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/10/furtuna-pe-bosfor-rezumat-episodul-3.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

  Episodul 4 (marți, 13.10.2015)

 ,,Gulseren strigă la Cihan că a fost mințită și că i-a luat fata. El nu știe la ce se referă femeia, și după ce pleacă o sună pe Dilara, care era cu Hazal la un ceai. La telefon răspunde chiar Hazal, apoi el o admonestează pe soția lui s-o ducă pe fată acasă imediat. Dilarei pare să nu-i pese de ceea ce vrea Cihan, dar până la urmă o aduce pe Hazal acasă la Gulseren. Keriman este foarte încântată de cadourile primite de nepoata ei, însă când ajunge acasă Gulseren, și vede pungile cu lucruri scumpe, se înfurie și le ia pe toate să le ducă înapoi la Dilara, certând-o pe Hazal că nu are mândrie și se lasă cumpărată…”

Restul descrierii aici.

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s