,,Un destin la răscruce” – Episoadele 31-36

Episodul 31 (miercuri, 7.10.2015) 

,,Macit este oprit de Neriman care se disculpă spunând că ea nu a dorit ca el să vină și i-a mai spus asta în câteva rânduri. Faiz îl invită în casă, și îi spune lui Neriman să aștepte afară. Macit îi spune că în primul rând o iubește cu adevărat pe fiica lui, dar din cauza unor probleme financiare ale firmei, a fost nevoit să se logodească cu Pelin, ca să-și salveze tatăl, familia. Faiz îi vorbește și el și îi spune, printre altele, că Neriman o să-l uite pentru că a rănit-o prea mult cu problemele lui de acasă…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-31.html#more

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

 Episodul 32 (joi, 8.10.2015)

,,Ruya îl abordează pe Macit în legătură cu subiectul Neriman spunându-i că ei doi au același scop, ca Șinasi și Neriman să nu fie împreună, pentru că ea îl distrage de la muncă și ceea ce a fost între ei cândva, s-ar putea repeta. Macit nu crede așa ceva. iar Ruya, ca să-l convingă, îi dă un CD cu ultimul cântec al lui, intitulatIncomplet, și îl roagă să-l asculte, pentru că va înțelege că Șinasi este dispus să revină la vechea iubire, iar Neriman e într-o stare psihică în care va accepta primele brațe care o vor primi…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-32.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Episodul 33 (vineri, 9.10.2015)

,,Faiz o muștruluiește pe Neriman spunând că l-a făcut de rușine și că de-acum nici nu se mai uită la ea. Pe Macit îl întreabă dacă asta a înțeles el din discuția purtată împreună. Faiz pleacă, Neriman la fel, Ruya se duce la școală și anunță că sărbătorita nu mai vine așa că îi pare rău dar toată lumea poate să plece. Șinasi insistă să meargă cu Macit pe faleză să stea de vorbă și îi spune că el a dezamăgit-o pe Neriman, că ea nu-l mai vrea pentru că s-a jucat cu sentimentele ei și că el, Șinasi, se va căsători cu ea, pentru că odată ce el este logodit cu alta a pierdut-o pe Neriman. Macit îl privește așa, ca și cum nici nu l-ar lua în serios, se urcă în mașină și pleacă sub privirile intrigate ale lui Șinasi care aștepta un răspuns…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-33.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Episodul 34 (miercuri, 14.10.2015)

,,Macit se hotărăște să le spună părinților lui că nu se mai însoară cu Pelin și se desparte de ea. Kerim îl amenință, iar el le spune la amândoi că nu se poate căsători cu o persoană pe care n-o iubește, că e îndrăgostit nebunește de Neriman și că pentru ea acceptă orice pedeapsă o să-i dea ei doi, inclusiv sărăcia, deși le amintește că a făcut tot ce i-a stat în putință să salveze onoarea familiei – de care Kerim îl acuză că o pătează acum. Apoi pleacă să se întâlnească cu Pelin, care primește vestea nevenindu-i să creadă la început. El îi pune inelul de logodnă în palmă, ea joacă teatru că nu va putea îndura, dar lui nu-i mai pasă. Noaptea, Pelin într-o adâncă depresie, aici râde, aici plânge, după care ia un tub de pastile…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-34.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

fatih-harbiye-34-1_640

Episodul 35 (joi, 15.10.2015)

,,Faizal se înfurie și mai tare și începe să-i spună lui Faiz că el a omorât-o, încet, pe Naazan cu ura lui pentru familia propriei soții. Ea vorbește până când Faiz țipă să iasă din casă. După aceea Șinasi ar vrea să se reia ceremonia logodnei dar Zehra îi spune că deja Neriman are pe mână inelul lui Macit și că nimeni și nimic nu i-l va putea scoate de azi înainte. Cearta lor continuă și acasă, iar Șinasi îi spune Zehrăi că iubirea lui pentru Neriman nu se va termina niciodată…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-35.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Episodul 36 (vineri, 16.10.2015) 

,,Macit este târât până la mașină și pus în portbagaj, apoi dus într-o hală dezafectată și legat. Prima care-și face probleme despre dispariția lui este Inci. Dar și ea crede la început, ca mulți dintre cunoscuți, că este pe undeva, cu Neriman. Când Pelin vede că telefonul lui Macit este tot închis, o sună pe Șaika și află că Macit nu este cu Neriman, așa cum credea ea. În scurt timp toată lumea își dă seama că s-a întâmplat ceva cu el. Inci se duce cu Ozgur acasă la Faiz și le spune lui și lui Gulter că înțelege că sunt tineri și poate și-au petrecut noaptea împreună dar ea ar vrea să știe doar unde este și că totul e în regulă cu fiul ei. Faiz se enervează și o pune la punct, informând-o că fata lui doarme acasă, cu el și mătușa, nu cu Macit, apoi o dă afară. Imediat ce iese, Inci o vede pe Neriman sosind și îi aruncă vreo două vorbe tăioase…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-36.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s