,,Un destin la răscruce/Fatih Harbiye” – Episoadele 37-42

Episodul 37 (miercuri, 21.10.2015)

,,Pelin o întreabă pe Neriman ce caută acolo, iar Macit îl roagă pe Ozgur să o ia pe Pelin din acel loc. Ea precizează cu lacrimi în ochi că l-a salvat, apoi Macit și Neriman, împreună cu Fahriye pleacă. Ozgur sună la poliție și spune că l-au găsit pe Macit, care doar voia să se relaxeze departe de cei ai casei, și că-l pot elibera pe Șinasi. Macit o lasă acasă pre Fahriye și din nou o roagă să-i acopere cu o minciună în noaptea aceea. Apoi ei pleacă pe malul Bosforului. Cihan merge la secție unde află că Șinasi nu poate fi eliberat decât a doua zi. Pelin se duce la familia Arcaoglu și Inci este devastată când o vede singură, dar tânăra le spune că totul e în regulă, că l-a salvat pe Macit care acum este cu Neriman. Apoi menționează că a ipotecat firma ca să facă rost de bani. Kerim este uluit, dar nu-i reproșează nimic…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/09/un-destin-la-rascruce-episodul-37.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Episodul 38 (joi, 22.10.2015)

,,Macit îi anunță pe ai săi că a venit acasă cu logodnica lui și că Neriman este viitoarea lui soție. Kerim și Inci sunt uluiți de așa îndrăzneală, Kerim îi spune lui Neriman că ea nu va fi niciodată nora familiei lor și pleacă. Inci vrea să stea de vorbă cu ea între patru ochi și o jignește spunându-i că este o fată simplă și că ea va reprezenta sfârșitul vieții fericite a fiului său. A doua zi Kerim încearcă să-și pună la punct fiul, dar nu reușește decât să se enerveze….”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/10/un-destin-la-rascruce-episodul-38.html#more

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Episodul 39 (vineri, 23.10.2015)

,,Neriman crede că Macit a mințit-o, se supără și pleacă de la masă urmată de Fahriye, apoi nu mai vrea să-i mai răspundă la telefon. Duygu o ceartă pe soră-sa și apoi pleacă și ea. Macit vine și-i spune răspicat lui Pelin că n-a dorit-o niciodată ca femeie, nici când era beat, că n-o vrea în viața lui și că s-a săturat de prezența ei. Inci îl roagă pe fiul său să își ajute iarăși tatăl să poată recupera cele 10 milioane de dolari. La început, Macit fiind nervos pentru că Neriman nu a avut încredere în el și l-a lăsat baltă, o repede pe Inci și îi închide telefonul…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/10/un-destin-la-rascruce-episodul-39.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

 Episodul 40 (miercuri, 28.10.2015)

,,Erdinc o refuză pe Pelin spunându-i că el este om de afaceri și prezentându-i pe scurt situația dintre el și Kerim, că totul n-a fost decât o datorie neplătită. Pelin insistă, apoi Erdinc îi dă o hârtiuță pe care a scris un număr de telefon al cuiva care poate face o crimă plătită, recomandându-i să găsească banii în alt mod decât cel abordat anterior. Acasă, Faizal face o criză de nervi din cauza Șaikăi. Servitoarea, speriată, o sună pe Pelin și o roagă să vină cât mai repede acasă. Faizal este transfigurată de durere și îi spune fetei ei că acesta este blestemul lui Nazaan, că focul ieșit din casa lui Faiz îi va arde pe toți Demirhanii, apoi vorbește despre faptul că Selim o înșală cu Șaika. Pelin rămâne perplex auzind numele secretarei ei…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/10/un-destin-la-rascruce-episodul-40.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Episodul 41 (joi, 29.10.2015)

,,Al doilea glonte îl nimerește pe Șinasi. Acum, la spital sunt toți trei: Nezahat, Neriman și Șinasi. Dar cel mai grav este Neriman, care a și intrat în moarte clinică la un moment dat și s-a văzut într-o poiană unde auzea glasul mamei ei. Familia este pe hol așteptând să iasă medicii să le spună ce se petrece. Prima care este în afara pericolului e Nezahat. Zehra și Cihan se iau de Macit apoi Faiz îl roagă cu frumosul să meargă acasă. Macit pleacă extrem de nervos la firmă și o strânge de gât pe Pelin, pentru că e sigur că ea a făcut asta. Pelin mai rău îl întărâtă iar el o dă cu capul de rafturile biroului. Selim se enervează când vede – deși nu pricepe ce se întâmplă – și bineînțeles că nu-l crede pe Macit, care-i spune că Neriman se zbate între viață și moarte datorită lui Pelin…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/10/un-destin-la-rascruce-episodul-41.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Episodul 42 (vineri, 30.10.2015)

,,Neriman se trezește și vede că Macit este lângă ea acoperindu-i gura ca să nu se sperie și să țipe. Ea îl întreabă cum a intrat și el răspunde că Fahriye, care se află pe hol, l-a ajutat, apoi Macit îi cere să vină cu el, să fugă în acel moment împreună. Neriman ezită și el vede niște acte, iar ea despre faptul că vrea să meargă la facultate la Eskisehir să studieze pictura. Faiz se trezește și iese din dormitorul lui și se miră că Fahriye este la ușa dormitorului. Ea găsește pe loc o scuză apoi spune că îi este puțin rău și scapă de Faiz care nu pare să bănuiască nimic…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/10/un-destin-la-rascruce-episodul-42.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s