,,Un destin la răscruce/Fatih Harbiye” – Episoadele 43-50

  Episodul 43 (miercuri, 4.11.2015)

,,Șinasi și Macit se înfruntă din nou, iar Neriman se află la mijloc, încercând să-i explice fostului ei prieten că ea de aceea a acceptat să se înscrie la această facultate, ca să se poată vedea cu iubitul ei. Șinasi, cu inima frântă, dă să plece din holul hotelului iar Neriman îl roagă să nu-i spună nimic lui Faiz. Acasă, Șaika imediat ce găsește o clipă de singurătate, o informează pe Pelin că Neriman este cu Macit la Eskisehir iar Pelin spune că-l va anunța pe Faiz și în următoarele minute apare la ușa lor. Neriman nici nu mai poate mânca deși Macit o liniștește că Șinasi nu-i va spune nimic lui Faiz…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/10/un-destin-la-rascruce-episodul-43.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

8e6c2_Gomlek

  Episodul 44 (joi, 5.11.2015) 

,,Pelin îl invită pe Macit să vină din nou la firmă, dar el spune că nu vrea, că a ales să-și petreacă viața alături de aceea pe care o iubește. Neriman este distrusă pentru că Faiz nu vrea să vorbească cu ea și o ignoră. Cei doi îndrăgostiți și Fahriye se gândesc la o soluție, iar Fahriye crede că Aras, care va locui într-o casă cu două dormitoare, ar putea să-l primească și pe Macit acolo. Aras nu refuză, dar Macit ezită, și Neriman îl întreabă cât va mai putea sta la hotel. Până la urmă locuința lui Aras se dovedește cea mai bună variantă…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/10/un-destin-la-rascruce-episodul-44.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

3183776-fatihharbiye5

 Episodul 45 (vineri, 6.11.2015)

,,Macit o întreabă pe Neriman ce a mai discutat cu Inci, ce i-a mai spus, dar ea insistă că nimic altceva decât ceea ce știe deja și că este îngrijorată doar din cauza lui Faiz. Cei doi stau îmbrățișați iar Pelin îi privește tristă din mașină. Fahryie începe să se intereseze de hobby-urile lui Aras, ascultă muzica îndrăgită de el, joacă împreună jocuri pe calculator. Prezența lui Macit în cartier stârnește pasiuni. Zehra și copiii ei se ceartă din nou. Nezahat și pregătește rochia de mireasă fără nici o tragere de inimă. Emre mai face o încercare nereușită de a o întoarce pe Aslî din drumul pe care a apucat…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/10/un-destin-la-rascruce-episodul-45.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

  Episodul 46 (miercuri, 11.11.2015)

,,Macit se duce la firmă și apare Pelin chemată de Nadir pentru a vedea o prezentare de modele de la firma Arcaoglu. Pelin se miră văzându-l pe Macit, care-i spune că acolo lucrează, și acceptă provocarea lui Nadir de a participa la un fel de licitație de modele de rochii, între ea și un alt concurent. Acum Macit și Neriman se pregătesc intens, iar Pelin adună toată echipa de creatori de la firma Arcaoglu Tekstil si ii pune la treabă dându-le toate indicațiile posibile. Când vine ziua prezentărilor, Pelin o pune pe Șaika să le plătească pe manechine ca să plece acasă după ce prezintă modelele ei. Astfel, Neriman se vede nevoită să prezinte ea modelele create tot de ea. Însă Nadir alege modelele lui Neriman iar Pelin pierde și este nervoasă la birou, rugându-l pe Selim s-o lase în pace că abia mai poate vorbi de ciudă…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/10/un-destin-la-rascruce-episodul-46.html?spref=fb

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Episodul 47 (joi, 12.11.2015) 

,,Macit îi arată lui Neriman actul prin care a stabilit data căsătoriei și amândoi se bucură că visele lor au devenit realitate. Își reînnoiesc jurămintele de iubire și își reafirmă încrederea unul în celălalt. Kerim o întreabă pe Inci ce caută la firma aceea (a lui Nadir) iar ea îi răspunde că acolo lucrează Macit. Lui Kerim aproape că nu-i vine să creadă și merge la o secretară ca s-o întrebe de Macit Arcaoglu. Domnișoara îi răspunde că momentan nu se află în birou dar că poate să-l aștepte pentru că trebuie să vină. Kerim spune că va reveni și pleacă împreună cu Inci, apoi, la mașină, îi arată poza cu ei trei (el, Inci și Nadir) în tinerețe, pe care o găsise la Inci. Ea se face că nu știe ce-i cu poza aceea veche, apoi Kerim o întreabă de ce o ținea ascunsă, nu cumva din cauză că îl iubește și acum pe Nadir? Inci se supără, iese din mașină și ia un taxi. Mai târziu, o sună pe Neriman și o cheamă la ea acasă să stea de vorbă…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/11/un-destin-la-rascruce-episodul-47.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

  Episodul 48 (vineri, 13.11.2015)

,,Macit o aduce pe Neriman în sala unde va avea loc cununia lor dar după câteva momente apare Faiz, pe care Neriman îl îmbrățișează cu dor și tată și fiică se împacă, apoi Faiz îl îmbrățișează și pe Macit. Inci și Kerim se întâlnesc cu Nadir care n-a uitat timp de 30 de ani că bărbatul care trebuia să fie martor la cununia lui cu Inci i-a furat iubita. Kerim este sunat de Șeriban de acasă și servitoarea îi spune că au venit executorii. El închide telefonul dar i se face rău. Nadir nu pare să-i pese și spune tot ce are de spus, inclusiv că Macit este fiul lui și că Inci era deja însărcinată cu el când s-a căsătorit cu Kerim. Atunci, ca răpus de o lovitură finală, el cade… Este dus la spital, i se face rapid o intervenție chirurgicală pe cord deschis dar până la urmă inima lui Kerim nu rezistă…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/11/un-destin-la-rascruce-episodul-48.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

   Episodul 49 (miercuri, 18. 11.2015)

,,Macit rămâne uluit să-l vadă pe Bora deschizându-i ușa. Cei trei intră în casă, iar Nadir îi privește de la poartă, fără ca ei să-l fi văzut. Bora zice că îi va spune tot adevărul lui Macit, despre motivul pentru care Nadir a dorit să se vadă cu părinții lui. Inci se impacientează dar el insistă că trebuia să îi se spună de mult lui Macit acest adevăr. De fapt, Bora spune altceva, că Kerim ar fi vrut să vândă acțiunile pe care le deținea la firma Arcaoglu ca să poată să-și plătească datoria. Inci răsuflă ușurată și la întrebarea lui Macit, că de ce el n-a știut asta până acum, îi răspunde că tatăl lui n-a dorit ca el să afle. Bora își menține oferta de cumpărare a acțiunilor, dar Macit se ține bățos și refuză, spunând că va munci ca să poată plăti datoria, ceea ce lui Bora i se pare un lucru aproape imposibil…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/11/un-destin-la-rascruce-episodul-49.html?spref=fb

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Episodul 50 (joi, 19.11.2015)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s