Clubul de lectură Grupul Editorial Art (martie 2016)

GIMNAZIU:

  • ,,Danny, campionul lumii” de Roald Dahl

,,Danny este un băiat norocos: tatăl lui îi spune povești în fiecare seară, îi construiește zmeie și lampioane, îl învață să repare mașini… Este cel mai minunat și mai aventuros tată pe care și l-ar putea dori un băiat, dar are un secret periculos, care le-ar putea aduce multe necazuri… http://www.editura-arthur.ro/carte/danny-campionul-lumii

  • ,,O buclă în timp” de Madeleine L’Engle

,,Roman științifico-fantastic și fantasy, O buclă în timp este o carte clasică, apreciată de copiii din lumea întreagă pentru aventura pe care o propune în lumea fascinantă a științei.Ghidaţi de simpaticele şi enigmaticele doamne Cine, Ce şi Care, Meg şi Charles Wallace, doi fraţi aparte, pornesc într-o călătorie fantastică prin spațiu și timp…  http://www.editura-arthur.ro/carte/o-bucla-in-timp-cartile-de-aur-ale-copilariei ”

  • ,,Percy Jackson și Olimpienii (#5). Ultimul olimpian” de Rick Riordan

,,Un an întreg semizeii s-au pregătit pentru marea confruntare cu titanii, ştiind că lupta va fi încrâncenată. Armata lui Cronos este mai puternică decât a fost vreodată şi cu fiecare recrut care i se alătură devine din ce în ce mai necruţătoare.În timp ce zeii încearcă să-l înfrângă pe monstrul Tifon, Cronos înaintează către New York, pentru că Olimpul a rămas de izbelişte… http://www.editura-arthur.ro/carte/percy-jackson-si-olimpienii-5-ultimul-olimpian  ”

Danny, campionul lumii (Roald Dahl)O buclă în timp | Cărțile de aur ale copilăriei (Madeleine L'Engle)Percy Jackson și Olimpienii (#5). Ultimul Olimpian (Rick Riordan)

 LICEU:

  • ,,Făuritoarea de albastru” de Lois Lowry

,,Trecând printr-o serie întreagă de dezastre, civilizaţia a regresat până la un stadiu primitiv. Cei slabi sunt alungaţi din rândul semenilor, căci nu li se găseşte niciun rost în comunitate. În această lume, o copilă cu un beteşug la picior, rămasă de izbelişte după moartea mamei sale, este pe cale să fie alungată din satul în care şi-a trăit toată viaţa… http://www.editura-art.ro/carte/fauritoarea-de-albastru ”

  • ,,Maus.Povestea unui supraviețuitor” de Art Spiegelman

,,Maus. Povestea unui supraviețuitor de Art Spiegelman este, pe bună dreptate și din capul locului, o carte fără precedent. Un roman grafic compleX, apărut în două volume, la care autorul a lucrat în total treisprezece ani… http://www.editura-art.ro/carte/maus-povestea-unui-supravietuitor ”

Făuritoarea de albastru (Lois Lowry)Maus. Povestea unui supravieţuitor (Art Spiegelman)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s