Guneș – Episoadele 1-4

       Episodul 1 (luni, 8 august 2016)

Guneș este o femeie în vârstă de 35 de ani, mamă a trei fete, profesoară de literatură din Izmir. Gemenele, Nazlî și Selin, în vârstă de 17 ani au caractere total diferite, dar în ciuda tuturor animozităților duc o viață fericită alături de sora lor, Peri, cu 2 ani mai mică. Omul de afaceri istanbulez, Haluk Mertoğlu, se îndrăgostește de Guneș în timpul vizitelor sale în orașelul aflat la Marea Egee. O cere în căsătorie, dar ea este confuză. Ar vrea să accepte, însă mai întâi trebuie să le dezvăluie fiicelor sale relația sa cu Haluk…

  Episodul 2 (marți, 9 august 2016)

Guneș și fiicele sale se mută la Istanbul, acasă la Haluk, ceea ce nu este privit cu ochi buni de ceilalți locuitori ai reședinței. Rana și Sevilay încearcă să împiedice căsătoria celor doi. Ali nu este încântat să fie în preajma lui Selin. Ea iubește viața luxoasă, iar el nu evită nicio ocazie de a o tachina. Nazlî îl spionează pe Haluk și aude o conversație de-a lui, aflându-i un secret. Îl vede cu o femeie pe un vas și nu ezită s-o anunțe pe mama sa. Secretele lui Haluk vor fi păstrate ori vor fi scoase la lumină?

Episodul 3 (luni, 15 august 2016)

Savaș înebunește când vede un anume colier la gâtul lui Nazlî. Un război e gata să izbucnească între el și Haluk! Are o mulțime de întrebări care nu-i dau pace, așa că nu va ezita să-l confrunte!

Episodul 4 (marți, 16 august 2016)

După semnarea actului prenupțial, Guneș începe să pună la îndoială relația sa cu Haluk. Fiicele sale par să se integreze în familia Mertoğlu. Savaș ia colierul de la Haluk și îl confruntă, asta fiind singura lui cale de scăpare. Cu toate acestea, Nazlî nu are de gând să renunțe la Savaș. Ali începe să fie gelos pe Selin și pe Emre, însă încearcă să alunge sentimentul. Vrea să-i rănească sufletul lui Selin, dar oare răzbunarea are sens? Haluk nu-i mai ignora atitudinea lui Sevilay și e hotărât să-l pună să plătească..

P.S.: Rezumatele sunt traduse din limba turcă și există posibilitatea unor mici erori. Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Serialul ,,Guneș” poate fi vizionat în fiecare luni și marți, începând cu 8 august, de la ora 20.00 numai la Kanal D!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s