Micul librar, o campanie dedicată copiilor și cărților!

Joi, 16 februarie, începând cu ora 14, la librăria Diverta din cadrul magazinului Unirea, Editura Litera Educațional vă invită să luați parte la un eveniment care aduce în prim plan copiii și cărțile: elevi de școală primară sunt invitați să prezinte și să împărtășească impresii despre cărți împreună cu prietenii, profesorii și părinții, în cadrul proiectului lunar Micul librar. Celebrăm, prin această primă ediție a proiectului, Ziua Internațională a Cititului Împreună, eveniment sărbătorit în peste 100 de țări din întreaga lume!

Scopul proiectului Micul librar este acela de a-i introduce pe copii într-un mediu cultural, pentru a conștientiza importanța și plăcerea cititului dar și pentru a le dezvolta abilitățile de comunicare și de interactiune. În Librăria Diverta care va găzdui proiectul va fi realizat un stand de carte ajustat pe înălțimea copiilor. Cei mici vor prezenta cărțile, vor citi un fragment preferat și vor răspunde la întrebările suplimentare ale “clienților”.

Această activitate interactivă care îi așază  în prim plan le va stimula copiilor creativitatea şi talentul și ne dorim să devină o posibilă modalitate prin care lectura să-şi recapete locul binemeritat printre preocupările constante ale tinerei generaţii.

Micul librar se va realiza lunar în librăriile Diverta și este o campanie subsidiară Clubului de lectură Printre litere, proiect național de stimulare a cititului în rândul elevilor.

Mai multe detalii, pe pagina de facebook dedicată evenimentului, Micul librar.

16463758_1193805610736621_274953559126870987_o.jpg

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s