Mica enciclopedie Hygge, inspirație pentru creație

MICA ENCICLOPEDIE HYGGE, cartea fenomen despre trendul momentului în lifestyle, a inspirat, în premieră, lansarea unei colecții de accesorii din porțelan!

Colecția de porțelan a fost lansată vineri, 31 martie, la Ceainăria Cărturești Verona într-o atmosferă foarte hyggelige în care am vorbit despre ce ne face fericiți. Au participat Cristina Ciobanu, creatoarea colecției, Valentina Georgescu – traducătoarea cărții, realizatoarea și prezentatoarea emisiunii “Arta fericirii”, Mirela Vașadi și co-fondatorul Institutului pentru Fericire în România, Mălina Chirea.

Colecția conține piese unicat cu forme și desene inspirate din Mica Enciclopedie Hygge, fiecare accesoriu reprezentând un element important din viața și lumea care ne înconjoară, un moment, o stare, un obiect sau o activitate care ne aduce mai aproape de hygge: prietenia, confortul, focul, cerul, armonia, atmosfera, recunoștința.

“Am petrecut 7 zile cu cele mai hyggelige broșe din porțelan realizate pentru Editura Litera, special pentru minunata Enciclopedie HYGGE. Am simțit cum sufletul meu se “gudură” de bucurie, citind și mai ales lucrând cu materialul ceramic.  Și cum oamenii au variante preferate pentru hygge, si eu am găsit-o pe a mea: miros de porțelan cald, proaspăt scos din cuptor.” Cristina Ciobanu, artist ceramist

Colecția a putut fi admirată la evenimentul oficial de lansare a cărții, iar câteva dintre obiecte au ajuns deja să fie purtate de participanți.

În perioada imediat următoare Editura Litera va organiza în social media concursuri inedite pentru ca restul de obiecte unicat să intre în posesia cititorilor.

 

Imagini de la lansare, credit foto Florian Gândilă

Imagini cu obiectele de porțelan, credit foto Cristina Ciobanu

Despre Mica Enciclopedie Hygge ați mai citit aici

Atmosfera hygge a fost întregită de mobilierul JYSK România, la Cărturești Verona.

17760053_10158520933710464_6998904430497346839_n.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s