Cartea verii 2018 – Bărbatul care n-a mai sunat

Cartea verii 2018 vine de la editura Nemira și colecția Damen Tango – romanul Bărbatul care n-a mai sunat, de Rosie Walsh, este o poveste de dragoste sfâșietoare, umbrită de un secret întunecat:  oricine a așteptat vreodată în zadar să sune telefonul și la capătul liniei să fie persoana iubită va citi cartea cu sufletul la gură.

Cartea se lansează în această vară în Marea Britanie, în Statele Unite ale Americii și în alte peste 20 de țări.

Citește un fragment aici.

Imaginează-ți că întâlnești un bărbat, că petreceți împreună șase zile de neuitat și că te îndrăgostești nebunește de el. Sentimentul este reciproc, o simți cu toată ființa ta. Așa că, atunci când pleacă într-o călătorie și promite să te sune de la aeroport, nu ai niciun motiv să crezi că n-o va face. Dar el nu mai sună. Săptămânile trec, toți prietenii te îndeamnă să-l uiți, dar tu știi că trebuie să i se fi întâmplat ceva, trebuie să existe un motiv pentru tăcerea lui. Și dacă descoperi că există într-adevăr un motiv, că ai avut tot timpul dreptate? Dar că motivul este singurul lucru pe care nu vi l-ați împărtășit unul altuia? Adevărul.

„Un roman ca un puzzle. Sfâșietor și înduioșător în acelaşi timp.“ Jill Santopolo

Rosie Walsh locuiește în Bristol. Sub pseudonimul Lucy Robinson a scris articole pentru revista Marie Claire, despre dragoste și ritualul întâlnirilor. Cu același pseudonim a publicat mai multe romane în Marea Britanie. Bărbatul care nu a mai sunat este prima carte publicată cu numele real, iar drepturile pentru traducere au fost cumpărate în 31 de țări deja. A cântat la vioară într-o orchestră, a făcut yoga, a lucrat la un centru de voluntariat împotirva analfabetismului și e pasionată de gătit, teatru și plimbări pe coastă.

Barbatul care n-a mai sunat 1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s