Concurs aniversar și Centenar (ÎNCHEIAT)

Ținând cont de faptul că pe 25 noiembrie blogul Mes passions a împlinit 5 ani de la înființare și că astăzi celebrăm 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, m-am decis să dau startul unui concurs aniversar și Centenar.

Premiul constă în volumul ,,De veghe între lumi” de Marisha Pessl, oferit cu bunăvoința Editurii Nemira. Cartea va fi acompaniată de un semn de carte handmade (grație File de carte) și de ceva dulce.

Mai multe despre carte aici.

Condiții de participare:

1. Like paginilor de facebook Editura Nemira, File de carte, Mes passions.

2.Share public acestei postări.

3. Lăsați un comentariu la această postare în care să precizați numele cu care ați distribuit/apreciat pe facebook, respectiv în care să prezentați semnificația zilei de 1 decembrie pentru voi.

Desfășurare: 1 decembrie – 15 decembrie 2018, ora 23.59

Câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org!

Succes!

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

20181129_185020

UPGRADE: 

Câștigătorul concursului este Crina Maria Stanciu. Felicitări!

Felicitări tuturor participanților! Vă așteptăm cu drag și la următoarele concursuri!

Capture.PNG

19 comentarii

 1. Gabriela Rădulescu. Centenarul inseamna iubire, unitate, solidaritate. Inseamnă cât de mult am evoluat în 100 de ani. Și mai înseamnă să vedem lucrurile bune care au rămas pentru a ne ajuta să luptăm contra celor mai puțin bune.

 2. Ma inscriu si eu de data asta! Am dat like si follow / share dupa numele de facebook pe care il stii deja (Elenis Elle). Pentru mine 1 Decembrie este ziua Marii Familii Romanesti, a romanilor de pretutindeni, a tarii noastre dragi si scumpe caruia ii urez Multi Ani Traiasca!

 3. Am distribuit cu numele Andra Roxana Banaru si am dat si like ! Va multumim pentru concurs !
  1 Decembrie 1918, simbolizează momentul în care întreaga românime devenea stăpână absolută, recunoscută de celelalte state ale lumii, peste moștenirea lăsată de bunicii și străbunicii acestor pământuri. Începând cu acest decembrie friguros, dar ca simbol deosebit de luminos și călduros, românii erau în sfârșit la ei acasă, erau singurii care-și hotărau destinele și locul în istorie.

 4. Crina-Maria Stanciu. 1 decembrie imi aduce inima la un loc cu poporul român, este ziua în care mândria domină românul, pământul pe care calcă si cerul spre care i se ridică ochii.

 5. Pentru mine, „1 decembrie” este o zi specială, nu doar din prisma propriei viziuni, ci și din prisma României strămoșilor mei. Pentru bunicii mei, România era motiv de mândrie; oamenii de atunci apreciau cu adevărat cuvântul „țară”. Astăzi, „1 decembrie” nu e doar despre România… e suma emoțiilor pe care le am rememorându-mi bunicii și cuvintele lor frumoase despre acest pământ atât de prețuit de către ei.
  Ro Rodica Pricob Puscasu

 6. Sorina Ciocarlan. Mai, eu sunt sincera, prea patriota nu sunt. 1 Decembrie e ziua libera, petrecuta alaturi de familie, urmarind parada. Zi de vacanta si relaxare.

 7. 1 Decembrie inseamna sacrificiu, imbinat cu bucurie pentru o cauza frumoasa, Romania care imi este draga si acum, chiar daca timpul a trecut…
  FB: Mihai Tanasie
  Share public!

 8. Ziua de 1 Decembrie inseamna bucuria ca am o tara lasata de niste oameni cinstiti, care, din pacate… Totdeauna ma gandesc la cultura mea si limba mea!
  FB: Andreea Luiza
  Share

 9. Vero Budea- nume participare
  1 Decembrie imi aduce întotdeauna aminte copilărie, de serbările cu muzica patriotică. 1 decembrie înseamnă unirea sufletelor romanesti din orice colt al lumii

 10. 1 decembrie ar fi ziua cand ne amintim ca suntem romani. 🙂 Poate pentru altii inseamna lacrimi, suspin, istorie si semnificatii personale, dar eu vad altfel realitatea. De ce sa ne imbatam cu apa rece, mai bine suntem sinceri.
  Aprecierile le-am dat cu mare drag de pe contul de Dragan Milica.
  Multi ani plini de succes pentru blog, sa fie plin de vise implinite.

 11. Numele de pe Facebook: Di Tout

  La multi ani blogului!

  1 Decembrie e ziua in care rememorez/rememoram implinirea unei aspiratii foarte vechi si arzatoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s