,,Trădarea” – Descrierea sezonului 3 (Episoadele 80-120) ~ 3.03.2015 – 15.05.2015

,,Anii trec. Ali Akarsu s-a sinucis la sfârșitul celui de-al doilea sezon aruncându-se în mare. Prin urmare Mete a devenit bărbatul casei, totodată căpătând mai multe responsabilități. Trupa lui s-a desființat și stă prost din punct de vedere financiar. Însă din fericire în viața lui apare Ayça, de care și Osman este îndrăgostit, fiind colega sa de liceu. La baza sezonului 3 stă lovitura de stat militară care a schimbat destinul multor locuitori ai Turciei. Osman, având un caracter conducător, se implică în lupte politice și discuții, intrând în partidul socialist. El este influențat de un domn, Arif, care este interesat de Cemile.

Aylin a murit după ce a dat naștere unei fetițe, iar Soner a plecat la Londra întrucât Istanbulul îi amintește de soția sa și de povestea lor de dragoste. Cemile și Suleyman au insistat ca el să rămână pentru a o crește pe micuța Deniz Yıldız Talaşoğlu, însă fără succes. Berrin își continuă mariajul cu Ahmet și au o situație stabilă financiar. Ei locuiesc împreună cu Zehra care nu știe că Ahmet nu este tatăl ei natural. Hakan este eliberat din închisoare după ce și-a ispășit pedeapsa, deoarece și-a împușcat tatăl. El este foarte melancolic și își urmărește fiica de la distanță. Într-o zi Ekrem o ia pe Zehra de la școală și-i spune adevărul despre tatăl ei. Fata este șocată și nervoasă pe mama sa ceea ce o determină să locuiască alături de tatăl ei adevărat ceea ce-l bucură pe Hakan. Din păcate, fata este diagnosticată cu insuficiență renală. Doctorul îi spune familiei ei că trebuie să facă dializă zilnic până se va găsi un donator pentru a-i putea realiza transplantul.

Ekrem o ia pe nepoata sa la el pentru a avea grijă de ea chiar dacă Berrin nu este prea încântată. Hakan decide să locuiască cu tatăl său și cu olandeza Caroline, soția lui Ekrem. Blonda face un test și află că este compatibilă cu Zehra, iar apoi îi promite lui Hakan că îi va da un rinichi fetiței, iar în schimb el va trebui să se căsătorească cu ea. Inițial, el nu este de acord, însă apoi acceptă ca să arate lumii cât de vicleană este Caroline. Cei doi fac planuri pentru nuntă. El o cheamă la un hotel din Izmir, însă îl invită și pe Ekrem care află adevărul. Bona lui Deniz, Bahar(Mine Tugay= Ender din Yaman) va dona rinichiul.

Dușmanul lui Arif, Tugrul, încearcă să se răzbune pe acesta, deoarece Arif i-a împușcat fratele într-o încăierare. Tugrul o va omorî pe fiica lui Arif, apoi îl va răpi pe acesta și pe Mete. Îi spune lui Cemile că Arif a murit, încercând s-o convingă să se căsătorească cu ea. Ea acceptă doar dacă fiul ei va fi eliberat. Tugrul îl torturează pe Mete, însă va fi omorât. Ahmet este ucis la ordinul lui Ekrem, lucru ce îl necăjește și pe Hakan. Berrin se va împăca cu Hakan, iar acesta îl va accepta pe băiatul ei cu Ahmet. În ultimul episod Soner se va căsători cu Bahar, care este însărcinată.

După câțiva ani Osman va scrie povestea despre viața sa și a familiei sale care va fi ecranizată sub forma unui serial de succes.

Sincer eu sunt curios dacă există întradevăr această carte 🙂

4 comentarii

  1. Se…rios!? Adica Soner cu Bahar!? Nu inteleg. Deci practic Deniz va avea o mama vitrega!? Si Berin…un baiat cu Ahmet!? Nu mai inteleg nimic

    • Nu inteleg ce te mira.. In primul rand, Bahar va fi dadaca lui Deniz, va fi ca o mama pentru aceasta. In acelasi timp Bahar si Soner se vor indragosti si in ultimul episod(120) de vor casatori- mai sunt 35 de episoade.. Berrin si Ahmet sunt casatoriti si vor avea si ei un copil. Ahmet va fi omorat de tatal lui Hakan, Berrin se va impaca cu Hakan si vor trai cu totii: Berrin,Hakan,Zehra si baietelul lui Ahmet 🙂

  2. Un serial extraordinal de frumos, plin de actiune, dragoste si drama. Cel mai bun pe care l-am vizionat pina acum. Ar fi minunat daca l-ati reda din nou. Multumim Kanak D pentru acest Serial Tradarea.

Lasă un comentariu